Armbanden-Bracelets - Anouska gloudemans
16827
page-template-default,page,page-id-16827,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Deze armbandjes maak ik samen met Creative use of technology. De illustraties zijn door mijzelf ontworpen. Daarna wordt de afbeelding via een lasersnijder aangebracht op linoleum. Het draad wordt gemaakt van een hoge kwaliteit leder. Je kan er mee douchen en zwemmen en de afbeelding blijft mooi. De sluiting is stroef genoeg om de armband af te sluiten en je kan deze dan op de gewenste lengte knippen.

Wil je een mooi en uniek sieraad? Dan kan je hieronder zelf je eigen armband samen stellen en bestellen.

Mijn favoriet/My favorite

Mijn eigen favoriet!

De uitvoering die ik heb bestaat uit de Minty green afbeelding met een vintage brown draad. De uiteinden draai ik om de sluiting heen en leg er een knoop in. Zo kan ik hem om en af doen wanneer nodig. Ik draag deze echter nu al enkele weken en hij blijft mooi! Klik op de afbeelding om deze te bestellen!