top of page
IMG_5691-2.jpg

De tattoo
studio

REIGERSTRAAT 16, 4811 XB BREDA

Midden in het bruisende centrum van Breda, praktisch naast de Grote Markt, vindt je mijn tattoo studio. De studio bevindt zich in de creatieve broedplaats Brandpunt, waar verschillende artiesten & creatievelingen samenkomen. Beneden kun je handgemaakte producten kopen in de winkel of bij de bar terecht voor een heerlijke kop koffie.

Mijn studio in Brandpunt bevindt zich op een van de bovenverdiepingen. De studio is licht, rustig en privé, waardoor het zowel voor mij een prettige ruimte is om te werken, en een comfortabele plek voor de klant. 

Ik werk enkel op afspraak, dus spontaan binnen lopen is helaas niet mogelijk. Wil je een keertje langs komen om kennis te maken of een idee voor een tattoo te bespreken? Laat dan onderaan deze pagina een berichtje achter, dan plannen we een afspraak in!

Beschikbare Flashes

Deze tattoo ontwerpen zijn nog beschikbaar. Een ontwerp wordt slechts 1 x gezet. De prijs is afhankelijk van de grootte. Wil je een aangepaste variant op een ontwerp? Ook dat is mogelijk. Stuur mij bij interesse een bericht.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

let's talk!

HEB JE EEN TOF IDEE VOOR EEN TATTOO?

Stuur me dan vooral een berichtje!

Ik bespreek graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.

Bedankt voor de bericht!

bottom of page