top of page

WEbsite inrichting vanaf 275 euro

Juist voor de kleinere (startende) ondernemer kan de prijs voor een website laten bouwen best pittig zijn. Laten we voorop stellen dat een op maat gebouwde website zeker het geld waard is, maar dit kan wellicht iets te ambitieus zijn voor de plannen die je momenteel hebt.

Wat ik je aan kan bieden is een basis site ingericht binnen het WIX format vanaf 275 Euro. 

Wil je een uitgebreide webshop (meer dan 20 items) of bijvoorbeeld een cursuspagina dan kan ik deze verder voor je inrichten voor een uurtarief (25 pu)

Het is daarnaast wel belangrijk dat je een gepast abonnement bij Wix afsluit.

Dit kan een wat goedkoper abonnement zijn voor bijvoorbeeld een portfolio site of juist een wat uitgebreider abonnement wanneer je een webshop of dienst aanbiedt. Vaak zijn er speciale acties waardoor je het eerste jaar 50% korting krijgt. Ideaal dus! 

Je bent uiteindelijk zelf eigenaar van je website, je hoeft daarnaast dus geen abonnement/maandelijkse kosten voor het beheer vanuit mijn kant af te dragen. Heb je mij na de opzet van je website nog nodig? Dan kan je mij natuurlijk altijd per uurtarief weer inhuren. 

Ook heeft het WIX format een hele fijne gebruikersinterface die ook makkelijk te gebruiken is wanneer jij en techniek niet zo goed samen gaan.

Wanneer we de website ingericht hebben geef ik je natuurlijk een uitgebreide rondleiding.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? 

Neem vooral even contact met mij op!

Webontwerpportfolio

recente projecten

Deze site straalt helemaal Anne Moon uit. Paradijselijke foto's, frisse kleuren en heldere opzet. Omdat haar coaching en therapie praktijk veel informatie moet kunnen geven maar toch ook zijn overzicht moet kunnen bewaren zijn wij veel gebruik gaan maken van uitvouwpanelen. Het resultaat is een compacte site met veel inhoud.

pa.png

Stefanie was toe aan een nieuwe website voor haar yogaschool. Ze wilde een website die haaruitstraling zou evenaren. Zacht, warm en zen. Nu kunnen haar yogi's online lessen boeken en zijn deze lessen zowel online als op locatie te volgen. Er volgt nog een cloud omgeving waarin men challenges, video's en nog veel meer op het gebied van yoga terug kan vinden.

sy.png

Jos Jacob is een kunstenaar. Speciaal voor hem heb ik een portfolio pagina gemaakt. We hebben gekozen voor een volledige scroll pagina, een donkere achtergrond en veel interactie. Iets wat juist heel goed bij Jos past.

jj.png

From Italy for you verkoopt heerlijke biologische zepen en crèmes die geïmporteerd worden vanuit Italië. We hebben gekozen voor een frisse, lichte en groene vormgeving. Iets wat perfect bij de producten past. Momenteel nog onder constructie maar binnenkort live te bewonderen.

fify.PNG

Bedankt voor de inzending!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

lET'S TALK

bottom of page